Pages

Aplikace Periscope a video krásné krajiny Žďáru spolu s Instagramery


Trochu jsem prozkoumával novou aplikaci Periscope, která umí živě sdílet přenosy z iPhonu pro vaše followery a na Twitter.


Za dvě videa, které jsem sestříhal do jednoho, si aplikace "sežrala" přibližně 60 MB mobilních dat. Jedinou nevýhodou je, že aplikace funguje v režimu na výšku, takže výsledná videa jsou také na výšku. Samozřejmě můžete držet telefon na šířku, ale tím pak špatně vidíte na komentáře lidí, kteří s vámi pomocí aplikace komunikují. A to je další věc, komentáře vidíte při živém přenosu na displeji, ale ve výsledném videu (které se po přenosu uloží do Camera Roll) nejsou. Videa se v rámci zaručení plynulosti, šetření mobilními daty a malé velikosti pro uložení ukládají v nižším rozlišení a kvalita také není nijak slavná.

Jestli budu používat aplikaci i dále, to se teprve uvidí. Nejvíc mě asi mrzí, že při natáčení je video na výšku, takže pro nějaké další sdílení na Youtube to je špatné. Pokud si mě chcete přidat, použijte můj Instagramový nick: hynecheck 

Nejlepší je zapnout si toto video na mobilním telefonu a neotáčet obrazovku. Na displeji počítače to není žádná sláva.

Unknown

Mezi jeho zájmy patří fotografování, sociální média a Apple produkty. Pracuje v digitální agentuře a zajímá se o influencer marketing a product placement.

Žádné komentáře:

Okomentovat