Pages

I'm different [2] - další inspirativní videa od Nikonu


Nedávno jsem sdílel inspirativní videa od Nikonu. Jednalo se o dva šikovné fotografy, jejiž příběh a výbavu jste si mohli na videích prohlédnout. A teď jsem narazil na další skvělá videa.

Už jde jenom o kratší příběhy fotografů, ale i tak jsou všechny moc pěkné. Stephanie Sian Smith ráda fotí portréty lidí se zvířaty. Podle ní díky tomu poznáte jemnější část fotografovaného člověka.


David Gilliver zase rád fotí dlouhé expozice v temných koutech a jeho hra se světlem je opravdu úžasná.


Tom Miles fotí lidi na překážkových kurzech a používá k tomu mimo jiné i blesky. Za celou dobu jeho akčního focení prý zlomil pouze jeden objektiv.


Rosaline Shahnavaz má ráda focení intimních portrétů lidí u nich doma. Její vášeň k fotografii podnítil v 15 letech její otec, když jí dal starý fotoaparát a ona si s ním hrála a fotila vše okolo.


A poslední fotograf Dylan Thomas rád prozkoumává tajná a skrytá místa různých prostředí. Rád fotí detaily a zaměřuje se na vidění těchto detailů z různé perspektivy.

 

Unknown

Mezi jeho zájmy patří fotografování, sociální média a Apple produkty. Pracuje v digitální agentuře a zajímá se o influencer marketing a product placement.

Žádné komentáře:

Okomentovat