Pages

#Instagram Exploring 2 [vlog]: slunce, recenze stativu a několik českých Instagramerů


Další video ze série #Instagram Exploring, tentokrát z focení po východu slunce + dva bonusy navíc.

První díl, #Instagram Exploring 1 [video blog], se mi moc nelíbil a víceméně jsem jen zkoušel co a jak. Na tento druhý díl už se snad dá i nějak normálně koukat. Ve videu kromě záběrů z přírody najdete také recenzi mini stativu pro iPhone či menší fotoaparáty a také jsem zmínil pár zajímavých českých Instagramerů, které už ale určitě sledujete.

Do komentářů mi můžete napsat, co si o tom myslíte, co byste rádi viděli a tak dále. Budu rád za jakýkoliv feedback!



Inspirace k těmto videím byla poněkud mixovaná. Nejdříve jsem viděl video blogy Instagramerů z USA, kteří se jen tak natáčeli, když šli fotit. A podobně to budu dělat i já. Ovšem v češtině. A odtud je druhá inspirace. Nikdy jsem si nemyslel, že na YouTube je tolik českých diváků video blogů. Ale viděl jsem české youtubery, ať už některé dobré (PetraLovelyHair, Teri Blitzen, ...) či špatné, a řekl jsem si, proč něco podobného taky nezkusit. Ale spíš o focení, Instagramu a různých zajímavých věcičkách ať už na focení, či jiné.

Unknown

Mezi jeho zájmy patří fotografování, sociální média a Apple produkty. Pracuje v digitální agentuře a zajímá se o influencer marketing a product placement.

2 komentáře:

  1. Ahoj, čím natáčíš ta videa? :)

    OdpovědětVymazat
  2. Čau Michale, iPhone 6 :) říkal jsem to i v tom videu, že mi došlo místo v iPhonu a musel jsem to ustřínout a začít znova :D

    OdpovědětVymazat