Pages

Flashback: podzimní focení u Nepomuku

Většinou chodím fotit sám. A to opravdu rád. Ale také si rád vyjdu zafotit s kamarády. V prosinci jsem se tedy domluvil s Matesem (Instagram @matescho), Pavlem (Instagram @danekpavel) a Kubou (@jakubtolar) a sešli jsme se společně u Nepomuku.




Kousek od něj se nachází meteostanice na hoře Praha. Vyjít až nahoru nám zabralo alespoň hodinu času a ač výhled z jednoho vykáceného místo na vrcholku není moc širokoúhlý, tak stál za to.


Cestou jsme chtěli ještě použít ještě nějaké dýmovnice, ale Pavel měl nespolehlivý zapalovač, takže přípravy místo minuty trvaly asi půl hodiny. Naštestí jí kluci dokázali zapálit a bylo z toho pár dobrých fotek.


Pak jsme se posunuli na další místo, které však nebylo nic extra. Narazili jsme jen na jeden pěkný posed a trochu si zafotili Kubu v plynové masce a posedu plném dýmovnice.


Zbytek už jsme jen tak prolezli různé cesty, občas se vydali i mimo cestu, ale hlavně se bavili - focením, povídáním, vtipy a tak dále. Prostě jako v hospodě, jen jsme místo piva měli v ruce foťák. A na pivo jsme pak bohužel nezašli, protože půl z nás řídila.



Unknown

Mezi jeho zájmy patří fotografování, sociální média a Apple produkty. Pracuje v digitální agentuře a zajímá se o influencer marketing a product placement.

Žádné komentáře:

Okomentovat